IVECO готує дві світові прем’єри на IAA Transportation 2024 у Ганновері

Share

IVECO планує показати дві світові прем’єри на виставці IAA Transportation 2024, яка проходитиме в Ганновері з 17 по 22 вересня. Першою новинкою стане повністю нова легка розвізна електровантажівка, розроблена у співпраці з Hyundai. Ця модель дозволить IVECO конкурувати у верхньому діапазоні сегмента машин повною масою до 3,5 тонн.

Другою прем’єрою стане важка електровантажівка S-eWay. Ця машина буде представлена у варіанті шасі, призначеного для роботи на міських та регіональних маршрутах.

Компанія IVECO представить широкий спектр моделей на різних видах пального: біодизелі, біометані, з акумуляторно-електричними та водневими силовими установками. На стенді також будуть презентовані передові рішення у галузі мобільності, інтегровані з широким спектром цифрових та фінансових послуг.

На відкритому майданчику площею 1000 м² будуть виставлені 20 різних автомобілів IVECO, обладнаних кузовними надбудовами від компаній-партнерів. У зоні тест-драйву відвідувачі зможуть випробувати 13 автомобілів – від легких до середніх та важких, включаючи найновіші електричні моделі.

Крім того, охочі зможуть протестувати новітній тягач S-Way з автономним керуванням PlusDrive.

Останні новини

Інші новини