Американський мінівен Honda Odyssey оновлено вдруге

Share

Мінівен Honda Odyssey п’ятого покоління випускається в США з 2017 року, проте нове покоління поки що не передбачається. Основна увага компанії спрямована на кросовери: Honda Pilot нового покоління вже продається, а незабаром буде представлений і споріднений Passport. Для мінівена підготовлений черговий рестайлінг — вже другий за сім років виробництва.

Зовнішні зміни визначити не просто, але вони є. З’явилися інші грати радіатора та передній бампер, які сам виробник називає більш спортивними та агресивними. Задній бампер теж перемальований, його кутами встановлена ​​вертикальні світловідбивачі в стилі моделі Acura NSX. У гаму кольорів кузова додано сріблястий «металік» Solar та синій перламутр Smoke. Для замовлення стали доступні нові 19-дюймові колеса.

Відтепер усі комплектації мінівену Honda Odyssey оснащуються семидюймовим дисплеєм цифрових приладів, а екран медіасистеми збільшений з восьми до дев’яти дюймів. Її функціональність також розширено за рахунок бездротових протоколів Apple CarPlay та Android Auto. Крім того, з’явилися додаткові роз’єми USB-C та бездротова зарядка для гаджетів. На другому ряду з’явилася оновлена ​​розважальна система з «телевізором» діагоналлю 12,8 дюйми (замість 10,2 дюйми раніше) та роз’ємом HDMI.

Під капотом без змін, і це чудова новина для любителів великих атмосферних моторів: двигун V6 3.5 (284 к.с.) і десятиступінчастий «автомат» власної розробки, як і раніше, в строю. Колись обіцяна гібридна версія так і не з’явилася.

Всі комплектації Одіссея стали трохи багатшими, а деякі здобули розширений декор. При цьому базова комплектація EX зникла з прайс-листів, і це одним махом підняло стартову ціну мінівена на 3700 доларів: тепер мінімум 42 тисячі доларів. Топ-версія Elite коштує 51 тисячу доларів. Продаж оновлених машин розпочнеться восени.

Останні новини

Інші новини