Chevrolet анонсує старт продажів утилітарного фургона Express Max

Share

Анонсовано старт продажів нового однооб’ємника Chevrolet Express Max — утилітарного фургона, який порадує своїм дизайном, довгою базою та високим дахом. Цей автомобіль обіцяє стати важливим гравцем у сегменті комерційного транспорту.

Chevrolet Express Max — це передньопривідний комерційний автомобіль, оснащений 2.0-літровим турбодизелем, який працює в парі з 6-ступінчастою механічною трансмісією. Варто зазначити, що Chevrolet не інвестував у розробку нового двигуна, а придбав ліцензію у китайського концерну SAIC. Першоджерелом новинки став підретушований Maxus V70, який уже зарекомендував себе на ринку.

Maxus V70, що з’явився на китайському ринку півтора року тому, представлений не лише у вигляді фургона, а і як пасажирський мінівен. Споживачі матимуть можливість вибрати довжину колісної бази, висоту даху, а також варіанти форсування дизельного двигуна (125 або 150 сил). Доступна також 9-ступінчаста автоматична коробка передач, що підвищує комфорт під час їзди.

У базовій комплектації Chevrolet Express Max є дві подушки безпеки, кондиціонер, медіасистема з 12,3-дюймовим сенсорним екраном та камера заднього виду. Виглядає, що новий фургон запропонують у простій версії на “штамповках”, але з великим вантажним відсіком і 5,36-метровим кузовом, що робить його ідеальним для перевезення вантажів.

Детальні комплектації та ціни ще не оголошені, але вже відомо, що фургон з’явиться у мексиканських дилерів на початку 2025 року. Що цікаво, в Європі комерційне сімейство Maxus V70 також вийде на ринок, але під брендом IVECO. Там обіцяють повну гаму версій, включаючи VIP-модель з легкосплавними дисками, високим дахом і розширеним набором опцій.

Останні новини

Інші новини