Renault Trucks презентувала вантажівки 2025 модельного року

Share

Renault Trucks офіційно відкрила прийом замовлень на вантажівки 2025 модельного року, серед яких моделі T, C та K. Нові транспортні засоби вражають покращеною економічністю та підвищеним рівнем безпеки, що робить їх одними з найефективніших у своєму класі.

З моменту впровадження турбокомпаудного двигуна два роки тому, компанії вдалося знизити витрати пального на 10%. Тепер цей показник зменшено ще на 3% завдяки новітнім вдосконаленням двигуна, коробки передач та мостів. До цього додалися шини класу А+, які стали стандартною комплектацією і допомагають зекономити ще більше пального.

Renault Trucks оснастила моделі T, T High та E-Tech T камерами замість традиційних зовнішніх дзеркал. Це нововведення покращує аеродинаміку та допомагає знизити витрати пального. Для моделей C, K та E-Tech камери доступні як додаткова опція.

Для професійних водіїв, що працюють на далекі відстані, представлена особлива версія тягача – T Smart Racer. Вона доступна для моделей T та T High і оснащена новітнім двигуном DE13 Turbo Compound. Завдяки вдосконаленій технології економічність нових тягачів зросла на 14% у порівнянні з попередніми моделями.

Вантажівки 2025 модельного року отримали адаптивний електрогідравлічний підсилювач керма, що забезпечує стабільність на трасі та полегшує маневрування на низькій швидкості. Для підвищення безпеки водіїв та вразливих учасників руху, таких як пішоходи та велосипедисти, додано систему утримання на смузі руху з корекцією кермового управління, яка також сканує сліпі зони.

Ще однією інновацією стало впровадження автоматичного дальнього світла, що доповнює аналогічну функцію ближнього світла, яка вже є стандартною у вантажівках Renault Trucks.

Останні новини

Інші новини