Vigilante презентує найшвидший Jeep Cherokee S: рестомод з мотором Viper V10

Share

Компанія Vigilante з гордістю представила унікальний рестомод культового Jeep Cherokee S 1979 року. Виробник стверджує, що цей автомобіль є найшвидшим класичним Jeep у світі, і причина цьому – потужний мотор Viper V10, який ховається під його капотом.

Тюнери оснастили Jeep Cherokee S 9,0-літровим двигуном Viper V10, що видає 825 к.с. і 1016 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з шестиступеневою механічною коробкою передач та системою повного приводу. Не обійшлося й без модернізацій: рестомод отримав посилену гальмівну систему з шестипоршневими супортами та чотириважільну підвіску Eibach з амортизаторами Fox Racing. Спеціальні колектори з нержавіючої сталі та глушник Borla завершують його потужний комплект.

Компанія підкреслює, що створення цього ексклюзивного Jeep було інтенсивним і вимагало великої уваги до деталей. Спочатку кузов позашляховика розібрали, а шасі підсилили для того, щоб воно могло впоратися з величезною потужністю Viper V10. Установили мости Dana, а лише після цього приступили до монтажу двигуна. Завершивши технічні вдосконалення, тюнери перейшли до оформлення екстер’єру та інтер’єру вінтажного позашляховика.

Кузов рестомоду отримав стильне двоколірне забарвлення в синьо-білій палітрі, прикрашене декоративною смугою. Хромовані колісні диски у стилі 1970-х років додають завершеності образу. Салон Jeep був оснащений системою клімат-контролю, сучасною аудіосистемою з Bluetooth, а обробка виконана з якісної шкіри.

Цей унікальний Jeep Cherokee S оцінили у 295 тисяч доларів, підкреслюючи його статус не тільки як потужного автомобіля, але й як стильного предмета розкоші.

Останні новини

Інші новини