Ford Trucks презентує новинки на IAA 2024: інновації та автономні технології

Share

На автосалоні IAA Transportation 2024 у Ганновері, який проходитиме з 17 по 22 вересня, компанія Ford Trucks представить низку нових моделей вантажівок. Відвідувачі зможуть побачити сучасні рішення, які покликані підвищити безпеку, комфорт та екологічність на дорогах.

Однією з головних подій автосалону стане прем’єра нових вантажівок сімейства F-Line. Ці моделі оснащені передовими технологіями, які роблять їх ідеальними для тривалих поїздок і роботи в складних умовах. Особливу увагу приділили аеродинаміці та підвищенню ефективності використання пального.

Центром уваги на стенді Ford Trucks буде оновлена модель F-MAX, яка отримає новий двигун Ecotorq другого покоління (Gen 2). Покращена аеродинаміка та технологічні рішення дозволяють підвищити потужність двигуна, одночасно знижуючи витрати пального.

В межах автосалону Ford Trucks також презентує дві унікальні модифікації флагманського тягача:

  • F-MAX Select — обмежена серія тягачів із покращеним оснащенням для найвибагливіших клієнтів.
  • F-MAX Customized — персоналізована версія з унікальними опціями, що підкреслюють індивідуальність кожного замовника.

Однією з головних інновацій на стенді стане перша повністю електрична вантажівка від Ford Trucks. Розроблена та випробувана інженерами компанії, ця модель є важливим кроком до екологічно чистого транспорту майбутнього.

Нещодавно Ford Trucks провела перший тест-драйв магістрального тягача F-MAX з технологією автономного водіння 4-го рівня (Level-4 Highway Pilot). Ця подія відбулася за участі міністра транспорту Туреччини Абдулкадіра Урало Аллу, що підкреслює значущість інновації. Автономне водіння дозволяє суттєво підвищити безпеку та ефективність на дорогах, одночасно сприяючи зменшенню викидів CO₂.

Останні новини

Інші новини