Завод «Техкомплект» презентує нове рішення на шасі Renault Trucks K

Share

Завод спеціальної техніки «Техкомплект» продовжує оновлювати асортимент надбудов, цього разу презентувавши нове рішення для повнопривідних автомобілів. В основі нової конструкції – шасі Renault Trucks K з колісною формулою 6х6, яке отримало функціональну бортову платформу та потужний кран-маніпулятор.

Для покращення вантажних можливостей шасі Renault Trucks K обладнали бортовою платформою завдовжки 6000 мм і завширшки 2500 мм. Платформа оснащена відкидними сталевими бортами висотою 600 мм, що робить її універсальною для перевезення великогабаритних вантажів.

Головною перевагою нової конструкції став кран-маніпулятор Comet XC 1900А, який має вантажний момент у 17,9 тм. Його трисекційна стріла з кутом повороту 400 градусів дозволяє підіймати вантажі вагою до 7,8 тонн на мінімальному вильоті 2,3 м та 1,75 тонни на максимальному вильоті – 9,81 м. Маса цього крана складає 2500 кг, а для забезпечення стабільності використовуються висувні гідравлічні опори (аутригери).

Модель Renault Trucks K представлена у виконанні Medium 13L з колісною базою 3900 мм. Цей автомобіль розрахований на повну масу 26 тонн і має підвищену прохідність завдяки однокатковому ошинуванню на задніх колесах, що робить його ідеальним для роботи в умовах бездоріжжя.

Завод «Техкомплект» продовжує впроваджувати інновації, пропонуючи нові технічні рішення, що підвищують ефективність роботи спеціальної техніки. Завдяки таким оновленням, автомобілі з надбудовами від «Техкомплект» стають незамінними для різних галузей, від будівництва до промислових перевезень.

Останні новини

Інші новини